Tel. 93 128 12 11 Fax. 93 299 71 53 Mov. 622 056 243 RAUL ORTIZ DOMINGUEZ Despacho en Rambla Catalunya 43, 3¬ļ 2¬™, Barcelona rortiz@icab.cat

Avis legal

Condicions d’√ös

Les presents condicions legals regulen l’√ļs perm√®s d’aquesta p√†gina web , d’ara endavant, (ADVOCATSMATARO.COM). Si no est√† conforme amb aquestes condicions legals ha d’abandonar aquesta p√†gina web.

L’Usuari s’obliga a usar la web, els serveis i els seus continguts de manera diligent, correcta i l√≠cita i en particular, haur√† d’abstenir-se de:

‚Äď Suprimir, eludir o manipular el ‚Äúcopyright‚ÄĚ i altres dades identificatives dels drets dels seus titulars incorporats als continguts, aix√≠ com els dispositius t√®cnics de protecci√≥, o qualssevol mecanismes d’informaci√≥ que poguessin contenir els continguts.

‚Äď Introduir programes, virus, macros o qualsevol altre dispositiu l√≤gic o seq√ľ√®ncia de car√†cters que causin o siguin susceptibles de causar qualsevol tipus d’alteraci√≥ en la p√†gina web o els sistemes inform√†tics que la suporten.

‚Äď Usar o instal¬∑lar programes o dispositius capa√ßos d’invalidar els controls o contrasenyes de seguretat, establerts per ADVOCATSMATARO.COM, estant igualment prohibit desxifrar les claus, sistemes o algorismes de xifrat o qualsevol altre element de seguretat de la p√†gina web o qualsevol dels seus usuaris.

‚Äď Realitzar c√≤pia o captura de pantalles de la p√†gina web, sense autoritzaci√≥ expressa d’ADVOCATSMATARO.COM.

‚Äď Efectuar c√≤pies o versions de la p√†gina web o el seu codi font, sense el consentiment expr√©s d’ADVOCATSMATARO.COM.

‚Äď Realitzar qualsevol tipus de comportament contrari a la Llei o la bona fe.

Exclusió de Responsabilitat

ADVOCATSMATARO.COM, no es fa responsable de les p√®rdues o perjudicis que pugui ocasionar a l’usuari per virus, indisponibilitat o qualsevol altre comportament an√≤mal de la p√†gina web ADVOCATSMATARO.COM, ha adoptat totes les mesures de seguretat al seu abast i segons l’estat actual de la t√®cnica, per a garantir el correcte funcionament de la web i evitar la generaci√≥ de qualsevol mena de mal a l’usuari.

L’usuari es compromet a fer un √ļs adequat de la p√†gina web d’ADVOCATSMATARO.COM i amb car√†cter enunciatiu per√≤ no limitatiu, es compromet a no realitzar les seg√ľents conductes:

‚Äď Suplantar identitats, proporcionar informaci√≥ falsa o pertanyent a altres persones en el seu registre.

‚Äď Introduir continguts que vulnerin drets de propietat intel¬∑lectual o industrial, inc√≥rrer en activitats il¬∑l√≠cites, il¬∑legals o contr√†ries a la bona fe i a l’ordre p√ļblic.

‚Äď Introduir o difondre continguts o propaganda de car√†cter racista, xen√≤fob, pornogr√†fic, apologia del terrorisme o atemptatori contra drets de tercers.

‚Äď Introduir continguts publicitaris no sol¬∑licitats (spam) o realitzar promoci√≥ d’altres productes o serveis no autoritzats per ADVOCATSMATARO.COM.

‚Äď Provocar danys en els sistemes f√≠sics i l√≤gics d’ADVOCATSMATARO.COM, dels seus prove√Įdors, usuaris o de terceres persones.

‚Äď Introduir o difondre en la xarxa virus inform√†tics o qualssevol altres sistemes f√≠sics o l√≤gics que siguin susceptibles de provocar els danys anteriorment esmentats.

‚Äď Suprimir, eludir o manipular les mesures de seguretat implantades per ADVOCATSMATARO.COM.

L’incompliment d’aquestes normes, de les pol√≠tiques o instruccions d’aquesta web o dels requeriments realitzats per ADVOCATSMATARO.COM implicaran la baixa autom√†tica de l’usuari.

Propietat Intel·lectual

Els textos, imatges, logos, signes distintius, sons, animacions, v√≠deos, codi font i resta de continguts inclosos en aquesta web s√≥n propietat d’ADVOCATSMATARO.COM, o disposa en el seu cas, del perm√≠s per al seu √ļs i/o explotaci√≥.

Els usuaris d’aquesta p√†gina web podran dur a terme la reproducci√≥ o emmagatzematge dels continguts emmagatzemats en aquesta p√†gina per al seu exclusiu √ļs personal o les finalitats autoritzades en les condicions legals de contractaci√≥ dels nostres productes i serveis. Qualsevol altra transmissi√≥, distribuci√≥, reproducci√≥ o emmagatzematge, total o parcial, dels continguts emmagatzemats en aquesta web, queda expressament prohibida excepte previ i expr√©s consentiment d’ADVOCATSMATARO.COM.

Legislació i Jurisdicció

Aquesta p√†gina web es troba sotmesa a la legislaci√≥ Espanyola i en cas de litigi o controv√®rsia sorgida de l’√ļs d’aquesta p√†gina web, totes dues parts se sotmeten a la jurisdicci√≥ dels tribunals de la ciutat de Barcelona. Aquesta cl√†usula de submissi√≥ expressa als tribunals de la ciutat de Barcelona, no ser√† aplicable per als sup√≤sits de litigi amb els usuaris o clients de la web que segons la legislaci√≥ vigent ostentin la condici√≥ de consumidors, i en aquest cas totes dues parts estaran sotmesos a la jurisdicci√≥ dels Jutjats i Tribunals de resid√®ncia del consumidor.

Responsable Legal

Nom: Xavier Montesa Trullà NIF: 44418704-T Adreça: Camí de la Geganta, 1-3, Entlo 2a Р08302 Mataró (Barcelona) Email de Contacte: info@advocatsmataro.com Tlf: 93 128 12 11 Fax. 93 299 71 53

Versió. Aquest Avís Legal és de data 22/05/2018 i qualsevol modificació dels seus termes serà publicada en la pàgina web.